publisert 27.02.2017

Kløntorpveien 45

Østfold, Eidsberg

Prisantydning salg: kr 2 850 000

Driftsform(er): Småbruk
Totalareal: 5561

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Våningshus:
1.etg: Kjøkkeninngang, bad/wc, kjøkken, stue, soverom, stue, hovedinngang m/trapp til 2.etg.
2.etg: 3 soverom, gang, alkove og kott.

Driftsbygning

Sidebygning/Bryggerhus:
1.etg: VF, mellomgang, bad/wc, soverom, kjøkken, kammers, stue.

Vognskjul: Overbygg i tre m/3 skyveporter i front. Plassbygde takstoler.

Stabbur: Fra 1862. Grunnflate ca. 56 kvm. Ny tegl takstein på taket i 2007. Ny front med overbygg og trapp.

Låve: Gjødselkjeller. 1.etg: Tidligere stalldel + tidligere fjøsdel m/melkerom + underlåve med lagringsplass - mesteparten tregulver. 2:etg.Hele er usikret kjørebro på midtre del. Div. trev(over fjøs)

Drift og rettigheter

Det er tinglyst livsvarig borett i sidebygning/bryggerhus. Husleien er satt til kr. 4.500,- og kan ikke reguleres.

Beliggenhet

Koselig og rolig beliggende i landlige omgivelser med spredt bebyggelse + landbruk, ca. 2,5 km til sentrum. Blindvei. Grenser til landbruksområder. Stille og rolig område nær Mysen, som også er et handelssentrum i Indre Østfold. Kommunen har en stor og interessant historisk arv fra middelalderen, med flere kirker, borgruiner, Kong Håkon Håkonssons fødested på Folkenborg og minner etter pilgrimsferdene. Vest i kommunen renner Glomma som historisk sett også har hatt stor betydning og som i dag brukes som rekreasjons- og friluftsområde med båtliv og fiske. Trømborgfjella i øst har rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv med noen få store og mange små bedrifter innen produksjon, service og handel. Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole. Kort avstand til flere andre kommunesentra, 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Eidsberg til en attraktiv kommune å bosette seg i. Eidsberg har et rikt og variert kulturliv med en rekke ildsjeler. En mengde lag og foreninger tilbyr aktiviteter som burde passe for de fleste. Både innen idrett, kor, korps, humanisme, næring og livssyn -for å nevne noe. På kulturtorget har vi bibliotek, cafe , møtelokaler og Festiviteten kulturhus med kinoteater, bad/svømmehall. Høytorp v/Momarken har flotte turområder.
Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Om sommeren er området et flott rekreasjons- og turområde.

Fakta om gården

Prisantydning salg: 2 850 000

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei
Driftsform(er): Småbruk

Dekar totalt: 5561
Gårdsnummer / bruksnummer: Gnr.66, Bnr.17

Gårdens eier

Agnes Eva Hillestad Duserud
Høieveien 79
1880 Eidsberg
Telefon privat 91808481
E-post agdus@outlokk.com

Meglerinformasjon

Mette Gustavsen
Sparebankenes Eiendomsmegler AS

Mobil 922 40 646
E-post mg@aktiv.no