publisert 18.07.2017

Jørstadmoen

Oppland, Fåberg

Prisantydning salg: kr 2.550.000,-

Driftsform(er): Småbruk
Totalareal: Nær 4 dekar, mulig å undersøke tilbakekjøp av ytterligere 50 dekar skog og jord

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Hovedhuset er opprinnelig en tømmerstue fra ca 1890 og fremstår med noe eldre og noe nyere standard. Boligen er av tidligere eier(e) og nåværende eier oppgradert og påkostet, men noe modernisering til dagens standard vil dog måtte påregnes.

Entré: Hovedhuset har adkomst via en stor terrasse og et overbygd inngangsparti. Fronten på bygget ble fornyet for 9-10 år siden og gir et godt førsteinntrykk. I tillegg er det egen inngang til ett av soverommene på siden av bygget. Entreen har mørke fliser på gulv, hvitmalte panelvegger og trehvit panelhimling. Rommet har god plass for smarte oppbevaringsløsninger.

Kjøkken: Kjøkkenet er et trivelig rom med god plass for spisebord ved kjøkkenvinduet. Herfra er utsikten også svært god og vidstrakt. Kjøkkeninnredningen har trehvite furufronter, heltre benkeplate med nedfelt vaskekum, grå fliser over benk og benkebelysning. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Over kokesonen er det montert en ventilator.

Stue: Stuen oppleves som lun og koselig i åpen løsning til kjøkken. Rommet får godt lysinnslipp fra store vinduer og verandadør som også ivaretar utsikten. Terrassen på utsiden har en flott størrelse og overbygd del. Stuen har tregulv, hvitmalte veggflater og hvit himling. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. I skillet mellom stue og kjøkken gir en peisovn ekstra hygge.

Bad/wc/vaskerom: Boligen har et delikat bad og et praktisk vaskerom som begge ble pusset opp for omlag 9 år siden. Badet har lekker innredning bestående av heldekkende dobbeltservant på høyglanset skuffeseksjon, speil med overlys, veggmontert toalett og et plassbesparende dusjhjørne med innfellbare dører.

Badet har mørke fliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser med mørk dekorbord på veggene, panelhimling med downlights og et vindu som gir innslipp av dagslys. Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv, panelvegger og lysinnslipp fra vinduer. Innredningen består av vaskekum, toalett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe: Boligen har tre gode soverom, alle lyse og romslige. Det ene soverommet har egen inngang. I tillegg er stabburet innredet og gir rom for gjester. Det er flere garderobeskap på ett av soverommene. Eiendommen har for øvrig bra med lagerplass i låve og stabbur.

Teknisk: Eiendommen har vann fra privat brønn og tilnærmet nytt renseanlegg i kjeller. Ventilasjonen har mekanisk avtrekk fra bad og vaskerom. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Boligen har 3-fas anlegg med 63A hovedsikringer og nyere sikringsskap med automatsikringer. Boligen har også sentralstøvsuger. Parbolantenne og bredbånd.

Våningshuset er opprinnelig fra 1890, men er delvis oppusset og frontparti ble ombygd for 9-10 år siden. Tilbygget del for omlag 3 år siden. Våningshuset er rødmalt med hvit staffasje, noe som også gjelder for et større låvebygg som ligger helt i enden av tunet. I tillegg finnes det et mørkbeiset stabbur i laftet tømmer, med rød og grønn staffasje, samt en hyggelig velkomstveranda. En lekestue er oppført i samme stil.

Våningshuset har en stor markterrasse som går fra inngangssiden og i vinkel på gavlsiden. Den ytterste delen er overbygd og det er god plass for ulike utemøbler.

Våningshuset er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad og stedvis panelovner. Det er i tillegg peisovn i stuen.

Driftsbygning

Låven har tidligere blitt benyttet som hønsehus og annet dyrehold. Per i dag er den mest egnet som lagringsplass. Ett rom i andre etasje av låven er isolert og innredet. Låven er brukt som lager, men det er mulig å ha høns der.

Fryser på låven medfølger.

Andre opplysninger

Eiendommen har sol fra 6-tiden på morgenen på syd- og østsiden av boligen, og fra 12.30 til 21-tiden på fremsiden av boligen. Tomten er på nær 4 mål så det er enkelt å finne seg en fin plass å nyte solen også utenom terrassen.

Beliggenhet

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et fredelig og svært barnevennlig boligområde på Fåberg/Jørstadmoen. Området ligger vest for Lågen, og har nærhet til flotte turområder, så vel som gode servicetilbud. Med naturen så og si rett utenfor døren, er det enkelt å nyte marka som byr på rekreasjon for små og store, sommer som vinter. Lågen kan også skilte med fine fiskeplasser.

Fra eiendommen er det kort vei til Jørstadmoen barneskole, Smestad ungdomsskole og flere barnehager. Kollektivtilbudet på Jørstadmoen består av buss. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 400 meter fra eiendommen og bussen går hver time til byen.

Fra eiendommen er det ca. 4 min kjøring til Jorekstad hvor du finner Jorekstad fritidsbad med en rekke bassenger, klatrevegg, utebasseng og velværesone. Her er det også treningssenter, idrettshall, fotballbaner og lysløyper. Fra eiendommen tar det ellers ca. 25 min å kjøre til Hafjell Alpinsenter, som er et av Norges største alpinanlegg. Ved Hafjell finner du også 9-hulls golfbane av høy kvalitet.

Joker på Jørstadmoen og Kiwi på Vingnes er nærmeste dagligvare. Det er kort vei til Rosenlund Bydelssenter med Coop Mega, interiørbutikker, apotek og bakeri. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 8 min kjøring til Strandtorget og ca. 11 min til Lillehammer sentrum med alt av bymessige fasilitere og servicetilbud.

Adkomst
Fra Jørstadmoen: Kjør sørover og ta inn Kastruvegen. Følg vegen ca 1200 meter og ta opp privat veg til høyre v/postkasse. Eiendommen ligger innerst i vegen.

Fakta om gården

Prisantydning salg: 2.550.000,-

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei
Driftsform(er): Småbruk

Dekar totalt: Nær 4 dekar, mulig å undersøke tilbakekjøp av ytterligere 50 dekar skog og jord
Gårdsnummer / bruksnummer: 119/20

Gårdens eier

Vegard Ellingsberg


Telefon privat 47902959
Nettside http://https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=99676258

Meglerinformasjon

Kristine Jørstad
DNB

E-post kristina.jorstad@yahoo.com