publisert 18.08.2017

Erkleiv

Vest-Agder, Kristiansand

Prisantydning salg: kr 5000000

Driftsform(er): Gras
Totalareal: Ca. 335

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Boligen Inneholder Følgende:
Sokkel: Gang, boder, vaskerom, bad og 2 soverom.
1. etg.: Stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad, 2 soverom hvor det ene har utgang til terrasse, toalett og bortsetningsloft.
Dobbel garsje m/loft og isolert verksteddel.
Driftsbygning med stall og verksted. Stallen har 6 store (3x4m) bokser, eget sal rom og stort rom til flis og for. på BTA : 299 m2 BRA 278 m2.

Boligen har følgende standard:
Parkett på gulv i stue, soverom og kjøkken. Fliser på gulv med varmekabler på badene. På vegger er det panel, tapet og male plater. På begge bad er det fliser på vegg. Fra stue er det utgang til solrik terrasse og det ene soverom har utgang til balkong. Varmekabler i gang, vaskerom og 1 soverom.

Oppvarming: Varmepumpe og ved

Driftsbygning

Driftsbygningen er oppført i 2012 med ett Bra på 278kvm. Alt på en flate. Hele bygningen er isolert i vegger og innertak. Det er bortsettingsloft på hele bygningen. Det er 3 og 4m innvendig under taket i bygningen. Stallen har 6 store (3x4m) bokser, eget sal rom og stort rom til flis og for. Stallinnredningen er galvanisert med plastikk vedlikeholdsfrie planker. Det er innlagt vann i alle bokser fra eget brønnboret vann. Det er god plass for parkering av traktor eller hestehenger inne i flisrommet.
Verkstedet har 2-søylet løftebukk som tar 4 tonn.

Andre opplysninger

Dette er en stor tomt på ca 335 mål. Hagen er opparbeidet med plen, hekk, frukttrær, blomsterbed, prydbusker og egen bålplass. Tomta består av ca. 17 mål dyrket mark, 280 mål skogsmark, og ca 20 mål myr iflg. landbrukskart. Gårdsplassen er asfaltert og har fint plass til 10 biler.Egen ridebane(23x50m) med godt underlag og store luftegårder/beiter for hest.. Det er iflg. Kristiansand kommune ikke boplikt, men driveplikt. Det er solrik tomt.

Omkostninger

Kjøpers totale kostnader ved salg til prisantydning:
Prisantydning: kr. 5 000 000,-
Dokumentavgift: kr. 125 000,-
Tinglysingsgebyr for skjøte:kr. 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantedokument: kr. 525,-
Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr. 9 200,-
SUM TOTALE KOSTNADER: kr. 5 135 250,-

Drift og rettigheter

Jaktterreng på eiendommen og den ligger innenfor Erkleiv jaktlag med småvilt, elg og hjort.

Beliggenhet

Vi kan her presentere en idyllisk landbrukseiendom med attraktiv beliggenhet på Erkleiv i Kristiansand Kommune. Gårdsbruket/småbruket ligger både landlig, men svært sentralt til - med mindre enn ca. 25 minutters kjøretid fra Kristiansand sentrum. Har man barn i skolepliktig alder, går det gratis skolebuss til Justvik barneskole og Havlimyra ungdomsskole på Justneshalvøya. Det er ca 6-7 minutter til Vennesla sentrum hvor man har alle fasiliteter. Flott turterreng i område.

Fakta om gården

Prisantydning salg: 5000000

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei
Driftsform(er): Gras

Dekar fulldyrka areal: 17
Dekar skog: 280
Dekar totalt: Ca. 335
Gårdsnummer / bruksnummer: 125/6

Meglerinformasjon

Jarle Sagedal
Mobil 91324969