publisert 02.10.2017

Torvvika

Sør-Trøndelag, Åfjord

Prisantydning salg: kr 3 750 000

Driftsform(er): Hestebruk
Totalareal: 10,5

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Bolighus
1. etasje
Ca 68m2.
Alle gulv i 1. etg er flislagt, i varierende type fliser etter hvilket rom.
Entré 8,5m2: Består av trappoppgang til 2. etg, dør til bad, og skyvedørsgarderobe med speilfront.

Stue/ kjøkken ca 37,5m2. Stue og kjøkken er i samme rom. I stuen er alle vegger malt panel, samt himling er malt. Her er et ildsted med vedovn med resirkulasjon av avgasser. Pipe er steinlagt med skifer. Alle vinduskarmer er malt. Fra stuen har en adgang direkte ut på veranda og til hage.
Kjøkkenet er et HTH kjøkken fra 2004 som er renovert i 2016. Kjøkkenet har en tidsriktig stil med steinbelagt vegg bak benk og hvite fronter. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og keramisk koketopp . Videre er det dør inn til grovkjøkken/ teknisk rom.
Grovkjøkken/ teknisk rom, ca 14,5 m2. Egen inngang med ytterdør på samme side som hovedinngang. Rommet har egen servant i benk
laget av rustfritt stål. En praktisk benk med muligheter for kokkeleringer. Grovkjøkkenet huser også varmtvannsbereder og varmepumpe (jordvarme).

Bad 1.etg, ca 4,5 m2. Flislagt gulv og vegger, med innebygd dusjhjørne i glassbyggestein og forheng. Servant med speil og underskap. Veggmontert toalett, og uttak for vaskemaskin.

Trapp. Trapp er renovert i 2016. Malt på alle sider og lagt pergo laminat (ripesikker) i alle trinn, med trappeneser på begge sider av alle trinn. Det er barnesikring i alle trinn.


2. etasje ca 48 m2.
Loftsgang, ca 15,5 m2: Renovert i 2016. Det er lagt Pergo laminat på gulv (ripesikker), vegger og tak er malt i tidsriktig stil. Pipe er steinbelagt med skifer. Det er adkomst til kryploft fra dette rommet. Vinduer rettet mot sjøen med vakker utsikt.

Bad 2. etg, ca 4,5 m2: Gulv og vegger er flislagt. Innebygd badekar belagt med flis. Innredning med servant og underskap, speil og overskap i hvit utførsel. Veggmontert toalett.

Soverom 1, ca 13,5 m2.
Skyvedørsgarderobe med fire speilfronter som dekker den ene veggen. Rommet er renovert i 2016.

Soverom 2 og 3, ca 6,5 m2 (hver).
Identiske rom speilvendt for hverandre. Rommene er renovert i 2016. Svært behagelige rom med avslappende farger.

Driftsbygning

Stall
Bygning over to plan, totalt 136 m2.

1. etasje
Ca 83 m2. Fullisolert bygning med sveisede gipslater på bindingsverk, med stående kledning utvendig. Garasje med fullisolerte vegger og port, benk og hylleseksjon.
Toalett med utslagsvask og varmtvannsbereder. Flislagt gulv.
To oppbevaringsrom hvorav det ene har hylleseksjon i tre.
Shetlandsponniboks. Boksen brukes pr i dag som tørkerom for dekken og annet utstyr. Det er montert hev-og-senk tørkestativ inne i boksen.
Videre er det tre vanlige bokser hvor en er litt større.
Gang med oppbevaring for hesteutstyr og trapp til loft.

2. etasje
Ca 53 m2. Åpent rom med mange muligheter. Pr i dag brukes rommet til lager. Egnet til høylager.

Andre opplysninger

Veranda
Verandaen er bygd i 2016. Verandaen er todelt med én del som platting på husets sørvestside, og hovedveranda på husets sørøstside. Totalt areal på verandaen
er ca 75 m2. Rekkverk med håndlist og hampetau. Bred trapp på midten av hovedveranda med direkte adkomst til hage.Ridebane
Ridebanen er opparbeidet med grov stein nederst, lagvis finere fraksjoner og toppdekke av skjellsand. Størrelse 18,5m x 32m. Nytt gjerde er satt opp høsten 2016. Ridebanen er opplyst med to lyskastere i mast.

Drift og rettigheter

Gården er bygget og ment til hestehold opp imot grønn omsorg og "inn på tunet" virksomhet. det er ingen øvrige rettigheter knyttet til gården.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert og idyllisk til i Torvvika på Linesøya i Åfjord kommune. Med utsikt over leia fra kjøkkenvinduet, kan du nyte kaffen i fredelige omgivelser. Egen stall og ridebane og flotte beiteområder, gir optimale forhold for hestehold. Det er kort vei ned til sjøen, der det er fine muligheter for bading og koselige dager i fjæra. Det er direkte tilgang til Stokksunds skjærgård.
Området byr på mange turmuligheter både på øya og i nærområdet, det nevnes Øyholmen og Linesfjellet på Linesøya og Harbakhula ved Harbak. Det er kun korte kjøreturer med enten båt eller bil til kjente landemerker som Stokkøya Sjøsenter og Strandbaren, Stokkøy Marina med Bygdeboksen like ved, Kuringen Bryggehotell ± Aquarius Brygge og Kuringen Marina. På selve Linesøya nevnes Rorbua Cafe og pub som ligger ca 1 km fra eiendommen.

Fakta om gården

Prisantydning salg: 3 750 000

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei
Driftsform(er): Hestebruk

Dekar fulldyrka areal: 3,8
Dekar beite: 7,7
Dekar overflatedyrka: 7,7
Dekar skog: 0
Dekar utmark: 0
Dekar totalt: 10,5
Gårdsnummer / bruksnummer: 106/43

Gårdens eier

Sverre og Ellen Skarstad
Lissvalveien 76
7970 Kolvereid
Telefon privat 95753093
E-post sskarstad@me.com

Meglerinformasjon