publisert 05.05.2018

Lia på Haug

Nordland, Lødingen

Driftsform(er): sau, ammeku
Totalareal: 10-400

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Huset på Lia er gammelt og trenger både det ene og det andre. Imidlertid er taket tett og veggene likeså, og i sommerhalvåret er det sågar vanntilførsel. For den med rett innstilling kan dette bli et fint sted å bo. Vi ser for oss en eller annen løsning der “leien” gjøres opp med arbeid.

Andre opplysninger

Vi driver et gårdsbruk i Lødingen Vestbygd og trenger naboer. Lia på Haug ligger perfekt til for å bli et “satelittbruk” til vårt eget. Derfor er det litt vanskelig å si nøyaktig hvor mye arealer eller hva slags drift som er aktuelt - det kommer an på personen.

Vi kan tilby tilgang til redskap og utstyr på vår egen gård, og noe opplæring. Vi er imidlertid ikke veldig erfarne selv, så en god porsjon lærelyst og -vilje er viktig.

Vår visjon er å skape en livskraftig gård basert på regenerative/økologiske prinsipper, og som følge/parallelt med dette skape et livskraftig lokalsamfunn. Enkelt og greit, med andre ord.

Drift og rettigheter

Fiskemuligheter på havet, muligheter for å låne båt. Muligheter for småviltjakt. Uttak av ved til egen bruk.

Beliggenhet

Beliggenheten er upåklagelig, med hav og fjell rett utenfor døra og muligheter for kjøkkenhage og husdyrhold alt etter eget ambisjonsnivå. Båtfortøyning innenfor gangavstand.

Butikk og skole 10 min unna med bil, skoleskyss finnes. Veldig hyggelig lokalmiljø med en engasjert befolkning som stiller opp for tilflyttere.

Fakta om gården

Prisantydning salg:

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: ja
Driftsform(er): sau, ammeku

Dekar totalt: 10-400
Gårdsnummer / bruksnummer: 9/4

Gårdens eier

Andreas Poléo


Telefon privat 94212910
E-post andreas.poleo@gmail.com

Meglerinformasjon