publisert 25.05.2018

Sneisvegen 13

Sør-Trøndelag, Malvik

Prisantydning salg: kr 5200000

Driftsform(er):
Totalareal: 158

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Sneisvegen 13 eller Sørli som gården opprinnelig heter utgjør ca 158 mål totalt. Eiendommen består av bolighushus, stabbur, hytte, låve og stall – med til sammen 6 stallbokser. I tillegg finnes carport og liten hundegård. Eiendommen har også to punktfester hvorav en er tilbakeført til gården mens den andre er bortfestet. Eiendommen har en idyllisk og svært skjermet beliggenhet sentralt i Mostadmarka. Uteområdet rundt bolighus er svært pent opparbeidet med hage og beplantning, som gir et meget godt førsteinntrykk av eiendommen. Bolighuset er opprinnelig fraktet fra nabogård i 1910, men er senere oppgradert og påbygd. Boligen har gjennomgående, sjarmerende stil hvor det gamle er bevart.

Andre opplysninger

Eiendommen er fordelt på to teiger og består hovedsaklig av skog. Boligen er omkranset natur og er godt tilrettelagt for dyrehold med flere inngjerdinger samt låve og stall. Denne eiendommen passer ypperlig for deg som har et ønske om drift av jord og dyrehold. Ifølge NIBIO er eiendommen registrert med:
Fulldyrka jord : 6,3 mål
Overflate dyrka : 4,7 mål
Innmarksbeite : 15,4 mål
Skog : 120,4 mål
Annet : 11,4 mål

Vi gjør oppmerksom på at areal kan fravvike da det foreligger skylddelsforretning og eiendommen ikke er oppmålt. Arealfordeling innehentet fra NIBIO er ikke kontrollmålt av megler eller selger. Kjøper forplikter seg til å gjøre seg kjent med prospekt, matrikkelrapport og grunnkart, ta kontakt med Malvik kommune for mer informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott og tilbaketrukket beliggenhet, omkranset av natur i Mostadmark sentrum. Eiendommen ligger i enden av blindvei og har dermed ingen gjennomgangstrafikk og er meget skjermet fra øvrige boliger i feltet. Mostadmark kan by på aktiviteter både sommer og vinter, her nevnes bl.a. skianlegget Jervskogen med preparerte lysløyper og Foldsjøen med bade- og fiskemuligheter. For øvrig tar det ca. 15 minutter å kjøre til Hommelvik sentrum hvor du finner bl.a. skoler, barnehage, dagligvarebutikker samt Hommelvik stasjon med hyppige avganger både nord- og sørover.

Fakta om gården

Prisantydning salg: 5200000

Prisantydning leie:

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei
Driftsform(er):

Dekar fulldyrka areal: 6,3
Dekar beite: 15,4
Dekar overflatedyrka: 4,7
Dekar utmark: 120
Dekar totalt: 158
Gårdsnummer / bruksnummer: 75/5

Gårdens eier

Marit Fri


Telefon privat 41326528
E-post maroesok@online.no

Meglerinformasjon

Ellen Sofie Pedersen
DNB eiendom

Telefon 93481926
Mobil 93481926
E-post ellen.sofie.pedersen@dnbeiendom.no