Tilbake til oversikt
Vestfold og Telemark (tidl. Telemark), Nissedal

Småbruk i Nissedal

Prisantydning salg:

350 000 kr

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Våningshuset må totalrenoveres. Huset ligger flott til, men har ikke vært bebodd på mange år, strømmen er koblet ifra, og det har tidligere vært innlagt brønnvann til huset, men er også koblet fra. Huset har idag ikke innlagt bad/toalett, det er utedo på låven. Huset fra ca 1920 er bygget rundt en eldre laftekasse av ukjent alder.

Driftsbygning

Låve: bærer preg av manglende vedlikehold. Taket er tett, og ifølge fagfolk kan bygningen settes i stand.
Stabbur: fra 1972, i god stand
Garasje: i god stand, med vindu og støpt gulv.

Soverom: 3

Drift og rettigheter

Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei

Areal

Gårdsnummer / bruksnummer: 15/1

Beliggenhet

Tveitane Nigard ligger svært idyllisk til, med privat vei helt frem, og få naboer. Stille og fredelig, men under 5 min kjøring til matbutikk og skole/Sfo/barnehage. 20 km til kommunesenter med lege, bibliotek, butikker, svømmebasseng, etc.

Selger kan kontaktes på tlf 46506822

Nydelig plass med gammel frukthage og bærbusker, og hagen har nok en gang i tiden vært flott.

Eiendommen består idag av ca 2 mål tomt, men jord/dyrka mark (gress) i umiddelbar nærhet kan leies ut på kort eller lang sikt, eventuelt kjøpes (forutsetter kommunens tillatelse) Består av ca 40 mål, fordelt på flere teiger.

Fantastiske muligheter for friluftsliv både sommer som vinter, 3 alpinanlegg innenfor 30 min kjøring, milevis med flotte langrennsløyper, stisykling, klatring, fiske, jakt og båtliv. Lange flotte strender langs Nisser, uendelig med turveier. Ligger avsides men likevel «forholdsvis» sentralt, ca. 3 timer til Oslo, ca 2 timer til Kr sand, i underkant av 2 timer til Arendal og Skien. Det er boplikt i kommunen.

Kontakt

Gårdens eier