Tilbake til oversikt
Vestfold og Telemark (tidl. Vestfold), Homestrand

For salg nå: Småbruk med flott utsikt i Vestfold

Prisantydning salg

Prisantydning salg:

6 300 000 kr

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Våningshuset er en ombygd låve fra 1930. Den fremstår helt renovert, godt drenert, med bredbånd, lading for el-bil og uttak for aggregat. Det er egen brønn med rikelig vann.
For nærmere informasjon de på salgsoppgaven.

Driftsbygning

Stallen er gjort om til bolig, med innlagt vann og vedovn, 35 kvadratmeter. På tomten er også en løe til geitene og hønene.

Andre opplysninger

Stor, idyllisk eiendom i naturskjønne omgivelser med nydelig utsikt over Vikevannet. Her kan du leve ut småbruksdrømmen med høner, geiter og bier, eller bare bo landlig og samtidig sentralt i Vestfold. Tidligere eier har hatt hest, stallen kan lett settes tilbake til sin opprinnelige funksjon som stall. Godt egnet for mindre dyr, med beite i skogen hos velvillige naboer. For kan kjøpes hos nærmeste nabo, bier har kilometer med usprøytet skog og eng. Nærhet til vannet og eiendommens sørvendte beliggenhet gir unike solforhold, noe som gjør den svært godt egent for grønnsaker, Her er eget brønnvann og ubegrensete vanningsmuligheter fra Vikevann.

Eiendommens/småbrukets bebyggelse består av et romslig hovedhus, innredet anneks, uthus fra 2017 med 2 husdyrrom og lager, samt garasje. Hovedhuset var opprinnelig en låve fra 1930 som ble ombygd på 1960 tallet. Hovedhuset var gjenstand for noen moderniseringer og oppgraderinger tidlig på 2000 tallet og rundt 2010 med taktekking, nyere kjøkken og skifte av noe kledning. I 2017 fikk hovedhuset nytt bad i 2. etasje og drenering av hele huset ble gjort mellom 2016 - 2019. Boligen fremstår som godt holdt og gir et godt inntrykk! Tomten er på over 16 mål hvorav halvparten er en skogsteig nord/øst for veien, resten er åker, beitemark, kjøkkenhage og plen i tillegg til strand med brygge.


Soverom: 4

Drift og rettigheter

Det har vært mulig å få beite til geitene i skogene rundt gården, uten å betale for det.

Driftsform(er): Småbruk med selvforsyning, grønnsaker, 5 geiter, 20 høner,
Odelsrettslig: nei
Opplæring: ja

Areal

Dekar fulldyrka areal: 1
Dekar beite: 5
Dekar skog: 8
Dekar totalt: 16
Gårdsnummer / bruksnummer: 214/3

Beliggenhet

Gården ligger høyt og fritt over Vikevann med fantastisk utsikt og mye lys, både sommer og vinter. Vannet gir muligheter både til fiske om sommeren og skøyter om vinteren.
Hof sentrum med skole, barnehage, bibliotek og butikk ligger en fin sykkeltur unna. Eidsfoss, med alle sine aktiviteter ligger også innenfor sykkelavstand. Til togstasjonen på Sande tar det 18 minutter i bil.

Kontakt

Gårdens eier

Benedicte Bergesen og Pål Kolstø
Ravnåsveien 51

Telefon privat: 48128537
Nettside: http://https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=234765027
E-post: [email protected]

Megler

Nina Istad
Eie Tønsberg

Mobil: 98851354