Tilbake til oversikt
Innlandet (tidl. Hedmark), Tynset

VELKOMMEN TIL EN FIN BELIGGENDE LANDBRUKSEIENDOM PÅ KVIKNE!

Prisantydning salg

Prisantydning salg:

4 000 000 kr

Hus og bygninger

Våningshus (hovedhus)

Bruksareal på 257m2. Bygget er fordelt på 3 flater, der 1 etasje består av yttergang, innergang, 2 oppbevaringsrom, vaskerom, kjøkken, spisestue m/peis og tv-stue med vedovn. 2 etasje består av en stor loftstue, 4 soverom, 1 klesrom, bad m/badstue og WC. 3 etasje består av en gang og et stort, avlangt rom som kan brukes til tv-stue i kombinasjon med soverom. Det er også en kjeller under spisestue som inneholder kraner for vannfordeling og en trykktank. Går også an å bruke dette rommet til f.eks. bakst-rom, da med litt oppussing først. Huset har sentral-brannvarslingsanlegg som også driftsbygningen inngår i. Oppvarming består av strøm (gulvvarme i ganger) og vedfyring.

Driftsbygning

ca 950m2. Driftsbygningen er betydelig oppgradert de senere år med nytt spaltegulv, ny innredning, oppgradert møkkakjeller (ca 450m3). Bygget er lagd i flere etapper, og har 3 forskjellige nivåer i takt med terrenget. Bygget er ment for ammeku, og har 37 liggebåser. Forrige eier anbefaler noe mindre enn dette antallet, da han hadde Charolais. Fin luftegård med to atskilte inn-/utganger i sørenden, med dertilhørende innmarksbeite på oversiden. Stor løe/lagerrom øverst i bygget hvor foret/rundballene kjøres inn. Rundballekutter sørger for forslipp en etasje ned.

Andre opplysninger

Undertegnede med eks-kjæreste kjøpte eiendommen i mai-22, men familieære problemer tilsier at drift ikke er mulig å starte opp med slik som situasjonen ble. Vi overtok eiendommen uten løsøre og dyr, som forrige eier solgte unna sommer -21. Alt ligger dermed til rette for nye dyr og kjøretøy etter behov på gården.

Soverom: 4

Drift og rettigheter

Eiendommen er medlem av et utmarkslag som disponerer jakta i området. Det jaktes små- og storvilt i tillegg til rein. Elgjakta rullerer blant grunneiere, og utøves av kun nær familie. I tillegg til jakt har grunneierne fiskerett i flere vann på fjellet. Gården har beiterett i hele utmarkslaget (55.000 daa).

Driftsform(er): Gras- og ammekuproduksjon
Odelsrettslig: nei
Opplæring: nei

Areal

Dekar fulldyrka areal: 162
Dekar beite: 123
Dekar overflatedyrka: 4
Dekar skog: 501
Dekar utmark: 366
Dekar totalt: 1156
Gårdsnummer / bruksnummer: 170/9

Informasjon fra Statens Kartverk

Lenke til Statens Kartverk

Beliggenhet

Gården ligger idyllisk til ca 3km sør for Yset på kvikne. Eiendommen ligger solrikt til oppe i lia med flott utsikt utover dalføret.
Samme avstand til barnehage og skole, samt butikk, eldresenter, fjellhotell og kombinert bensinstasjon/thaimat-restaurant. Det er 48 km til regionsenteret Tynset, som inneholder det aller meste. Også kun 1 time og 45 min til Trondheim. Kvikne er ei aktiv og levende bygd med idrett og kultur, med ca 500 innbyggere.

Kontakt

Gårdens eier

Stein Ove Nymoen / Carolin Ljungquist
Kvikneveien 4158 / Vollanveien 36

Telefon privat: 95046421/94228297
E-post: [email protected]/[email protected]

Megler

Nils Helge Kirkbakk
Eiendomsmegler Innlandet

Mobil: 41613812
E-post: [email protected]